Pureps Analyticals
Ontdek nauwkeurige metingen met Pureps Analyticals, waar we gebruikmaken van geavanceerde XRF-, HPLC- en
GCMS-apparatuur van toonaangevende merken zoals Shimadzu en Malvern Panalytical. Ons goed uitgeruste laboratorium wordt bemand door ervaren professionals die streven naar precisie in elke analyse. Vertrouw op Pureps voor betrouwbare resultaten in derden metingen. De onderstaande metingen kunnen voor derden uitgevoerd worden.

ED-XRF
Het uitvoeren van een semi-kwantitatieve analyse voor de elementaire samenstelling van zowel vloeibare als vaste monsters via Energy Dispersive X-Ray Fluorescentie (ED-XRF). De resultaten worden weergegeven als gewichtspercentages. Om het proces te vergemakkelijken, verzoeken wij u ongeveer 10 ml van het monster te verstrekken, samen met relevante details, waaronder de monstermatrix, de monsterdichtheid en eventuele verdachte elementen.
GC-MS
Het uitvoeren van een semi-kwantitatieve analyse van de samenstelling van uw monster en, indien er standaarden aanwezig zijn, een kwantitatieve bepaling via gaschromatografie-massaspectrometrie (GC-MS). Resultaten worden geleverd als een lijst met mogelijke verbindingen en in gewichtspercentages. Zorg ervoor dat u 1 ml van het monster ter analyse indient.

HPLC
Het uitvoeren van nauwkeurige analyses van vloeistofmonsters met behulp van High-Performance Liquid Chromatography (HPLC). Onze ultramoderne apparatuur zorgt voor een nauwkeurige identificatie en kwantificering van verbindingen in uw monsters. In overleg kan bekeken worden of wij een voor u toepasbare methode kunnen ontwikkelen.

Voor meer informatie kun u contact met ons opnemen (info@pureps.nl)